Midyat Ak Parti Kadın Kolları Tarafından 350 Fidan Dikildi

AK Parti Midyat İlçe Kadın Kolları Başkanlığınca 350 adet ağaç fidanı dikildi.

Acırlı beldesindeki AK Kadınlar Hatıra Ormanı'ndaki etkinliğe AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Zeynep Alkış, AK Parti İlçe Başkanı Nurhan Demirdağ, Midyat Orman İşletme Şefi Süleyman Kızıl, Midyat Belediye Başkanının eşi Nurşen Nasıroğlu ve çok sayıda kadın katıldı.

AK Parti Midyat Kadın Kolları Başkanı Nurhan Demirdağ AA Muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yapılan "Bir ağaç, bir nefes, bir kadın, bir umut projesi" kapsamında Midyat'ta 350 fidanı toprakla buluşturduklarını ifade ederek "Kadın kollarımız bu konuda duyarlı bir davranış gösterdiler. Ben bugün yapılan çalışmada emeği geçen bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum hayırlı olsun" dedi.

Midyat Orman İşletme Şefi Süleyman Kızıl ise "Buranın bir kısmını AK Kadınlar Hatıra Ormanı olarak tesis ettik. Midyat kadın kolları başkanlığı koordinatörlüğünde bugün burada tören yaptık. İlçemiz halkına hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Zeynep Alkış da Mardin ve ilçelerinde bu kampanyaya destek verdiklerini ve şimdiye kadar il genelinde yaklaşık bin 500 fidanın toprakla buluştuğunu kaydetti.

Muhabir: Selahattin Erol

Yayıncı: Necdet Doğruyol
Kaynak: AA