Hayısever İş Adamı Koyuncu'dan Hopa Devlet Hastanesi'ne Bağış

Hopalı hayırsever iş adamı Nedim Koyuncu, anne ve babasının adını verdiği tam donanımlı evde bakım hizmet aracını, Hopa Devlet Hastanesi'ne bağışladı.

Aracın hastaneye teslimi için düzenlenen törene, Hopa Kaymakamı Abdullah Akdaş, Hopa Müftüsü Selami Aydın, İlçe Özel İdare Müdürü Selahattin Yalduz, Hopa Devlet Hastanesi Başhekimi Hakan Çelik ve sağlık personeli ve daire müdürleri katıldı.

Törende konuşan başhekim Hakan Çelik, evde bakım ve tedavi için hizmet aracına kurum olarak ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Hopa'nın yetiştirdiği değerli iş adamı Nedim Koyuncu, hastanemize hizmet aracını bağışladı. Koyuncu ve ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu araçla ayda 80-90 hastaya giderek bakım ve tedavisini yapacağız" dedi.

Nedim Koyuncu ise sağlık sektörünün önemine dikkati çekerek, "İnsan sağlığı her şeyin başında geliyor. Bizim için bu bir başlangıç. 2014 yılı başında, Koyuncular Şirketler Grubu adına diyaliz hizmet aracı alacağımızı hastane personeline ve kamuoyuna söylemek istiyorum. Koyuncu ailesi olarak sağlık sektörüne hizmet için bağışta bulunmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Akdaş da iş adamı Koyuncu'yu tebrik etti.

Muhabir: Bayram Sarayoğlu

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA