Bosna-hersek Cumhurbaşkanı ve Hkü Heyeti Cevahir'de Ağırlandı

Bosna-Hersek Eski Cumhurbaşkanı Haris Silajdzic, Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa’da Cevahir Konukevi’nde ağırlandı.

Bosna-hersek Cumhurbaşkanı ve Hkü Heyeti Cevahir'de Ağırlandı
Şanlıurfa Belediyesi tarafından düzenlenen öğlen yemeğine, Bosna-Hersek Eski Cumhurbaşkanı Haris Silajdzic, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, HKÜ Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özdemir, HKÜ Mütevelli Heyet Üyesi Songül Kalyoncu, HKÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Edibe Sözen, HKÜ Genel Sekreteri Songül Mangan, Şanlıurfa Belediye Başkanı A.Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Soner Zeybek ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın eşik etti.

Burada bir birinden güzel yemek ikramlarıyla ağırlanan Bosna-Hersek Eski Cumhurbaşkanı Silajdzic ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi heyeti, Urfa'nın tanıtımına katkı sağlayan, gerek mutfak kültürüyle gerekse Urfa mimarisinin önemli bir örneği olarak hizmet veren Cevahir Konukevi Yönetim Kurulu Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı’ya teşekkür etti. Cevahir Asuman Yazmacı ise konuk heyeti Cevahir Konukevi’nde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Heyet daha sonra Cevahir Konukevi’nde hatıra fotoğrafları çektirdi.
Kaynak: İHA