Karacalar'a Başkan Morali

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Savaştepe ilçesine bağlı Karacalar köyünde ilkokulu ziyaret etti.

Karacalar'a Başkan Morali
Belediye Başkanı İsmail Ok, sıkça gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında Savaştepe Karacalar Köyünde bulunan Mustafa Kangal İlkokulunu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Ok'un başkan yardımcısı Ali Öztozlu ile birlikte yaptığı ziyarette okul müdürü Saffet Yiğit, öğretmen, öğrenci ve veliler de hazır bulundu. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Ok, öğrencilere onlarla bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Başkan Ok, "Bugün öğrencilerimizle bir araya gelerek güne enerjiyle başladık. Burada sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Çocuklarımızdan, öğretmenlerini üzmemelerini ve onların sözlerini dinleyerek derslerine çalışmalarını istiyorum. Aramızda öğrenci velilerimiz de var. Buradan onlara sesleniyorum; bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızın başarısında ailenin önemi yadsınamaz. Bu nedenle çocuklarınızın eğitim hayatında başarılı olması için öğretmen ve okul idaresinin tavsiyelerini dinleyerek onlara yardımcı olmanız çok önemli. Tüm öğrencilerimize hayatları boyunca önce sağlık sonra başarı diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı İsmail Ok daha sonra okul öğrencileri tarafından sergilenen halk oyunu gösterisini izledi. Gösteri sonrasında öğrencilerle sohbet eden Başkan Ok, çocuklara içinde defter ve kalem bulunan hediye paketlerinden verdi. Öğretmenler Odasında da öğretmenler ile sohbet eden Başkan Ok, öğretmenlerin talep ve isteklerini dinledi. Bir eğitimci olarak öğrenci ve öğretmenlerin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Başkan Ok, Balıkesir Belediyesi olarak yetkileri dahilinde talep ve istekleri yerine getireceklerini ifade ederek okuldan ayrıldı .
Kaynak: İHA