Jcı Elazığ’dan Keko’ya Sürpriz Ziyaret

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Elazığ Şubesi, 8 Mart 2010 tarihinde meydana gelen Elazığ depreminin simgesi haline gelen Keko Çiçek’i aradan 3 yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen unutmadı.

Jcı Elazığ’dan Keko’ya Sürpriz Ziyaret
Yürütmüş oldukları 'Kırmızı Yanaklar Projesi' kapsamında Bingöl’de 1 ve Elazığ’ın Kovancılar ile Arıcak ilçelerinde 1’er okul olmak üzere toplam 3 okula 30 bin liraya yakın bir malzeme yardımında bulunan JCI Elazığ Şubesi üyeleri Elazığ’ın Kovancılar ilçesine bağlı Okçular Köyü İlk ve Orta Okulu'nu ziyaret ederek yanlarında getirmiş oldukları çeşitli kırtasiye ve spor malzemeleriyle bilgisayar, mikroskop ve teleskop gibi hediyeleri okula hediye etti. Okçular İlk ve Orta Okulu'nu ziyaretleri ve yardımları dolayısıyla okul idaresi tarafından hazırlanan onurluk ise Keko Çiçek tarafından JCI Elazığ Başkanı Gökhan Topal ile proje koordinatörü Gökhan Erten’e takdim edildi. Keko Çiçek’in fanatik bir Galatasaray taraftarı olmasını unutmayan ve Keko içinde özel bir hediye getiren JCI Elazığ Şubesi Başkanı Gökhan Topal, Galatasaray’ın formasını da Keko’ya armağan ederek Kovancılar Okçular köyünün 8 Mart 2010 tarihinde ciddi bir acı yaşadığını ifade etti.

Ellerinden gelen yardımı o dönemde yaptıklarını hatırlatan Gökhan Topal, “O zaman Keko da bir acı yaşamış ve annesini kaybetmişti. Tüm Türkiye Keko’nun acısını paylaşmıştı ve yalnız bırakmamıştı, bizler geçen zaman dilimine rağmen Keko’yu unutmadık ve yine ziyaret ettik. Birleşmiş Milletler bin yıl kalkınma hedefleri kapsamında 'Kırmızı Yanaklar Projesi' ile Keko ve arkadaşlarının eğitimlerine katkı sunmak adına Okçular köyünde bulunuyoruz" dedi

JCI Elazığ Başkanı Gökhan Topal daha sonra yanında getirdiği Galatasaray formasını Keko’ya giydirerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Dernek üyeleri ayrıca Elazığ’ın Arıcak ilçesine Bağlı Bükardı beldesinde bulunan Yaylabaşı İlk ve Orta Okulu'nu da Arıcak Kaymakamı Zekariya Göker ile birlikte ziyaret ederek, beraberindeki yardımları okul idaresine teslim etti .
Kaynak: İHA