Aydın Belediyesi’nden Köy Camilerine Temizlik Hizmeti

Aydın Belediyesi’nin merkeze bağlı 56 köye hizmet götürme kararı almasından sonra Aydın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri köy camilerine hizmet götürmeye başladı.

Cami temizliği için ekip oluşturan Aydın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlileri köylerdeki 72 caminin temizliğini periyodik olarak gerçekleştiriyor.

Köy muhtarları ve imamlar yapılan uygulamadan dolayı Aydın Belediyesi ve Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek verilen hizmetten dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Yılmazköy Camii İmamı Hasbi Koşdu cami temizliğine önem veren Aydın Belediyesi’ne teşekkür ederek “Temizlik olmadan iman olmaz. Aydın Belediyesi görevlilerini görünce çok mutlu olduk. Bizler böyle bir hizmete alışık değildik. Camimizin temizliğini kendimiz yapıyorduk. Yapılan bu hizmet harika bir hizmet. Emeği geçenlere ve Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Yılmazköy Muhtarı Mustafa İnce ve Doğanköy Muhtarı Ergün Çetin, “Aydın Belediyesi Temizlik görevlilerinin camilerimizde temizliğe başlamasından sonra temizlik çok fark etti. Artık vatandaşlarımız daha temiz bir ortamda ibadetlerini yerine getiriyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz “şeklinde konuştular.

Merkez Doğanköy Camii İmamı Abdullah Özer, Aydın Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduğunu ifade ederek, “Camilerimizde cemaatimizin daha temiz ve nezih ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için yapılan temizlik çalışmaları için belediyemize teşekkür ediyoruz. Temizlik önemli bir konudur ve bu konu üstünde hassasiyetle duran Aydın Belediyesi ve ekiplerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA