Kırmızı Et Üreticilerinden Atb’ye Ziyaret

Antalya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı İlhan Ayhan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Metin Yaraşçı, Yelten Sulama Kooperatifi Başkanı Hüseyin Simav ve birlik üyeleri Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır’ı makamında ziyaret etti.

Kırmızı Et Üreticilerinden Atb’ye Ziyaret
Tarımsal Üretici Birlikleri Kanunu kapsamında yeni kurulan bir birlik olduklarını belirten İlhan Ayhan, kanuni olarak besicilerin teşviklerden yararlanabilmesi için birliğe üye olması gerektiğini söyledi.

Besicilerin dile getirilmesi gereken ve çözüm bulunması gereken çok sayıda sorunu olduğunu bildiren Ayhan, birlikte hareket ederek sorunlara çözüm üretmek istediklerini ifade etti.

Antalya Ticaret Borsası’nın tarım ve hayvancılık alanında önemli çalışmalar yaptığına dikkat çeken İlhan Ayhan, Borsa ile birlikte projeler yürütmek istediklerini vurguladı.

ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, başkan İlhan Ayhan’a görevinde başarılar diledi. Tarım ve hayvancılığın önemli sorunları bulunduğunu belirten Çandır, bu sorunların sektörün paydaşlarının bir araya gelmesiyle çözülebileceğini ifade etti.

Çandır, “Birlikte neler yapabilirizi konuşup, proje üretip uygulamamız lazım” dedi.

Kaynak: İHA