Kırmızı Et Üreticileri Birliği Üye Kabullerine Devam Ediyor

Aydın Kırmızı Et Üreticileri Birliği Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Can, birliğe üye kabullerinin devam ettiğini belirtti.

Kırmızı Et Üreticileri Birliği Üye Kabullerine Devam Ediyor
Aydın merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren kırmızı et üreticilerinin bir araya gelerek Kırmızı Et Üretimini talebe göre planlamak, ürün kalitesini iyileştirmek, pazara geçerli norm ve standartlara uygun ürün sevk ederek pazarlama gücünü arttırıcı tedbirler almak amacıyla Aydın Ticaret Borsası sekreteryasında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın olayı ile 01 Şubat 2013 tarihinde kurulan Kırmızı Et Üreticileri Birliği, çalışmalarına devam ediyor.

Aydın Kırmızı Et Üreticileri Birliği Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Can, Başkan Yardımcılığı Altan Bilgen, Yönetim Kurulu Üyelerini ise Mehmet Eraslan, Halit Boran ve İbrahim Arık üye sayısını artırmak için gayret gösteriyor.

27 Şubat tarihinde bir araya gelen Aydın Kırmızı Et Üreticileri Geçici Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Kurul için 17 Nisan 2013 tarihini belirledi. Genel Kurula kadar üye kayıtlarına hızla devam edecek olan yönetim kurulu üyeleri; bu iş ile iştigal eden herkesi aralarında görmek istediklerini belirtti.

Üyelik başvuru evrakları; Ziraat Odası’ndan alınacak çiftçi belgesi İl veya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerinden alınacak hayvan varlığı belgesi, ikametgah, nüfus cüzdan fotokopisi ve kayıtlı olanlar için ÇKS belgesi ile sekretarya işlerini yürüten Aydın Ticaret Borsasına yapılacak .
Kaynak: İHA