Şehitler Derneği’ne Yeni Bina

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi'nin yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Şehitler Derneği’ne Yeni Bina
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın girişimleriyle yeni binasına kavuştu. Doktorlar Caddesi Koçyiğit Apartmanı’nın ikinci katında faaliyetlerini sürdürecek olan derneğin açılışına Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran ile Şube Başkanı Mehmet Emin Öztürk, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Emin Öztürk, derneğin fiziki açıdan sağlıksız bir ortamda yıllarca hizmet verdiğini, tüm olumsuzlukların Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın sayesinde sona erdiğini söyledi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ise şehit ve gazilerin haklarının ödenemeyeceğini belirterek, “Şehitlerimizin, gazilerimizin yaptıkları yanında bizim yaptıklarımız bir hiç. Uzun yıllardan beri içimizi rahatsız eden bir konuyu nihayete erdirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şartları iyi olmayan bir mekandan derneğimizi yeni yerine taşımış olmak, içimizdeki kanayan yarayı ortadan kaldırdı. Sizler bu toprağa canlarınızı verdiniz. Kardeşinizi, eşlerinizi, çocuklarınızı, babalarınızı verdiniz. Onların yanında bizim yaptığımız bir hiç” dedi.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise yaptığı konuşmada yeni dernek binasının hayırlı olmasını dileyerek, “Bu binada Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın büyük gayreti var. Eski dernek binasını her ziyaret ettiğimizde içimiz burkuluyordu. Nihayet şehit ailelerimize ve gazilerimize yakışır bir mekan bulundu. Denizli’nin en merkezi yerinde böylesi bir mekanı derneğimize kazandıran Başkan Zolan’a şehitlerimiz adına, gazilerimiz adına teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu Açılış töreninin ardından, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yöneticileri tarafından Vali Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, Tugay Komutanı Memduh Hakbilen ve Belediye Başkan Yardımcısı Niklgün Ök’e teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: İHA