Arınç ve Baykan’a Teşekkür Ziyareti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Bursa ASKF Başkanı Cemal Vardar ve yönetim kurulu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin ile taban birliklerinin başkanlarını kabul etti.

Arınç ve Baykan’a Teşekkür Ziyareti
Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar ile yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Süleyman Şahin ile taban birliklerinin başkanları Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Heyet, Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Bursa milletvekili Bülent Arınç, Gençlik ve Spor Genel Müdürü ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Mehmet Baykan ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber’i ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili Bülent Arınç, Bursa heyetini Başbakanlık Merkez Bina'da kabul etti. Bursa’daki spor yatırımlarının hızlanması için verdiği destekler nedeniyle Arınç’a teşekkür eden Cemal Vardar, “Sizinle birlikte tesisleşme konusunda büyük bir yol kat ettik. Verdiğiniz destekler için şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Nilüfer’de yıllardır bekleyen spor salonunun bu dönemde bitme aşamasına geldiğini söyleyen Vardar, “7 bin 500 kişilik salonla birlikte Bursa’ya uluslararası müsabakaları alma şansımız da olacak” şeklinde konuştu.

Vardar, Arınç’a Orhanazi, İznik ve M.K.Paşa’daki saha sorunlarını da aktardı. Cemal Vardar ayrıca Mehmet Baykan’ın M.K.Paşa Akar sahasının zemininin suni çim olması için hemen çalışma başlatacağını söylediğini ifade etti.

18 MİLYONLUK ÖDENEK
Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin, Nilüfer Spor Salonu’nun Bülent Arınç’ın desteğiyle bitme aşamasına geldiğini kaydedip, “2013 yılında Bursa’ya yaklaşık 18 milyonluk bir ödenek başkan yardımcımızın desteği ile Bursa’ya kazandırılıyor. Yine Cengiz Göllü Salonu da hızla devam bu iki solanla birlikte Avrupa ve Dünya Şampiyonalarını Bursa’ya taşıyabileceğiz. Başbakan yardımcımız ve valimizin verdiği destekler bizlerin de çalışma azmini hızlandırıp güçlendiriyor” şeklinde konuştu.

YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ
Bursa'ya yaptığı ziyaretlerde spor alanındaki ilerlemeleri yakından gördüğünü ifade eden Arınç, “Bugün sizleri burada ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bursa’daki spor alanındaki çalışmaları yakından takip ediyorum. Spor tesislerinin tamamlanması, eksiklerin giderilmesi konusunda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Bursaspor’un da daha iyi yerlere gelmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da Bursa’nın tesisleşme hamlesini takip ettiklerini ve devamı konusunda desteklerinin süreceğini ifade etti.

Vardar ve Şahin ziyaretlerin ardından Arınç ve Baykan’a yanlarında götürdükleri tabloları takdim ettiler .
Kaynak: İHA