Anadolu Aslanları 35 Kişilik İş Adamı Heyetiyle Libya'da...

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği , Genel Başkan Mustafa Koca başkanlığında 35 kişilik iş adamı heyeti ile Libya'ya gitti.

ASKON açıklamasında, Heyet'in Trablus'ta resmi kurum ve kuruluşlarla iş görüşmeleri gerçekleştirdiği ve bu çerçevede Libya İş Adamları Konseyi Başkan ve üyeleri ile görüşen ASKON Heyeti'nin ayrıca Türkiye Trablus Büyükelçisi Ali Kemal Aydın'ı da makamında ziyaret ettiği bildirildi.

Açıklamada, Genel Başkan Mustafa Koca'nın görüşmede, gerçekleştirilen Son genel kuruldan bahsederek Türkiye'deki kalkınma ve Libya'daki ekonomik durum hakkında görüşlerini belirttiği ifade edilirken, Koca'nın ASKON olarak çeşitli sektörlerden dernek üyelerinin katılacağı bir fuarı Bingazi'de gerçekleştirmek istediklerini dile getirdiği ve Türkiye'ye katma değer üretecek her türlü ticarete hazır olduklarını kaydettiği bildirildi.

Gezi kapsamında, 4-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Senexpo Modtexstyle fuarına katılan ASKON üyesi firmalar ziyaret edildi. Fuarda Genel Başkan Mustafa Koca, Libya AB Partisi Başkanı Mohammed H.Sowane ve Tobruk Ticaret Odası Başkanı Dr Abdullah Ali Magerhi ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Muhabir: Ümit Çevik

Yayıncı: Affan Kulunyar
Kaynak: AA