Kırıkkale 1. Amatör Küme Takımlarından Keskinspor Kulübü Başkanı Mencet Açıklaması

Kırıkkale 1. Amatör Küme takımlarından Keskinspor Kulübü Başkanı Cihat Mencet, Kırıkkale'de sporun kan kaybettiğini kentin sahiplerini göreve davet ettiklerini söyledi.

Mencet, düzenlediği basın toplantısında Keskin ilçesinin Kırıkkale'nin en büyük ilçelerinden biri, yüz ölçümü bakımında da geniş bir araziye sahip olduğunu kaydetti.

Kırıkkale'nin ekonomik kalkınmasının yanı sıra elde edilecek sportif başarılarıyla da adını duyurması için spora ve sporcuya önem verilmesi gerektiğini ifade eden Mencet, şöyle konuştu:

''Keskin ilçesi ayağa kalkacaksa bu sportif başarı ve halkın mutluluğu ve refahıyla olacaktır. Kent yöneticilerine buradan sesleniyoruz, bu çığlığımıza ses verin, ses verin ki yüzlerce gencimiz kahvehane köşelerinde değil, spor komplekslerinde zamanını geçirsin. Kırıkkale'den yüzlerce başarılı sporcu bugün Türkiye'nin önemli kulüplerinde görev yapmakta, bir çok sanatçı, iş adamı, iş kadını, milletvekili, Başbakan Yardımcısı çıkaran bu kent artık ayağa kalkmak, zincirlerini kırmak istiyor, gelin sesimize ses olun, başarı mutlulukla oluyorsa bu halkı, gençlerimizi mutlu edelim.''

Basın toplantısında Kulüp Başkanı Cihat Mencet'e, başkan yardımcısı Taha Emre Şalış eşlik etti.

Yayıncı: Emrah Yaşar
Kaynak: AA