Bakan Şahin Voleybol Maçı İzledi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Çankırı'da, vali, belediye başkanı, milletvekilleri ve engelli çocukların yaptığı voleybol maçını izledi.

Şahin, Çankırı Belediyesi özel sporcular voleybol takımı ile Eldivan rehabilitasyon merkezi voleybol takımının Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'ndaki maçını izledi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz Eldivan rehabilitasyon merkezi voleybol takımında oynarken Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Çankırı Milletvekili İdris Şahin de Çankırı Belediyesi özel sporcular voleybol takımında oynadı.

İki takımın kıyasıya mücadele ettiği maçta, tribünde zaman zaman Bakan Şahin için tezahürat yapıldı. Maç sırasında iki takımı da beğendiği gözlenen Şahin'in, takımları sık sık alkışladığı dikkatlerden kaçmadı.

Maçın sonucunda Eldivan rehabilitasyon merkezi voleybol takımı, rakibini 2-0 yenerek Bakan Şahin'in karşısına gülen taraf olarak çıktı.

Şahin, maçın ardından iki takım oyuncularına da madalya ve kupa verdi. Oyuncuları tebrik eden Şahin, engelli sporcuların hepsiyle teker teker ilgilendi.

Bakan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Gördüğünüz gibi önemli bir şey. Çocuklarımız takım ruhuna sahip. Bir ilin valisi, bir ilin milletvekili ve belediye başkanı ile takımın bir parçası olmayı Çankırı başarmış. Dolayısıyla kazanan Çankırı oluyor. Başarıların devamını diliyorum'' dedi.

Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezi üyeleri ile fotoğraf çektiren Şahin, Çankırı gençlik merkezine belediye ile birlikte bir bina yapacakları sözünü verdi.

Programının sonunda Buğdaypazarı Medresesini gezen Şahin, burada kuzine üzerinde pişirilmiş kestane ve haşlanmış patates yedi. Şahin, daha sonra Çankırı'dan ayrıldı.

Kaynak: AA