Himyaç-der'in Programı

Malatya Himayeye Muhtaç Çocuklar, Yaşlılar ve Kadınları Koruma Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER) yardım etkinliği programına katılanlara teşekkür edildi.

Himyaç-der'in Programı
Ramada Plaza Altın Kayısı Otel’de Cumartesi günü düzenlenen yardım etkinliğini değerlendiren HİMYAÇ-DER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, etkinliğe sonradan ilçelerden dönen AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık’ın da katıldığını ve kendisine de plaket verdiklerini ifade edip, “HİMYAÇ-DER olarak amacımız, derneğimizin isminde de görüldüğü gibi himayeye muhtaç çocuklar, yaşlılar ve kadınlara yardım ve devletimizin korumasın yanı sıra bir sivil toplum kuruluşu olarak her zaman destek vermektir” ifadelerini kullandı. Ece Budan ise, düzenledikleri programa katın ve destek verenlere teşekkür etti.

AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık da Doğanyol ve Pütürge ilçe programları nedeniyle sözü edilen toplantıya geç kaldığını ifade edip, himayeye muhtaç çocuklar, yaşlılar ve kadınların devletin koruması altında olduğunu ancak, buna sivil toplum kuruluşlarının destek vermesinin de önemini anlattı.

Çalık, kendisine plaket verilmesinden dolayı da teşekkür etti.

Programda konuşma ve yemekten sonra defile ve tango gösterisi de sunuldu .
Kaynak: İHA