Yüz Nakilli Recep Sert Yeni Yıla Ailesiyle Giriyor

Türkiye’nin beşinci yüz nakilli hastası Recep Sert, yeni yıla Bursa İnegöl’de ailesiyle birlikte giriyor.

Yüz Nakilli Recep Sert Yeni Yıla Ailesiyle Giriyor
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Recep Sert’i evinde ziyaret ederek yeni yılını kutladı

Muğla'da beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist Andrej Kucza'nın yüzü Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Prof. Dr. Ömer Özkan Başkanlığındaki ekip tarafından, 2007 yılında silahını temizlerken av tüfeğinin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan 27 yaşındaki Recep Sert'e nakledilmişti.

Yeni yılı İnögöl’de ailesiyle birlikte karşılayan Recep Sert, 1 hafta sonra tekrar Antalya’ya hastaneye döneceğini söyledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ile birlikte Recep Sert’i evinde ziyaret etti

Şahin, “Hemşerimiz, kardeşimiz ve Türkiye’de başarılı operasyonun sahibi Recep Sert arkadaşımızın, Kurban bayramı ziyaretinde kendisini ziyaret etmiştik. Yılbaşı tatili için İnegöl’e ailesinin yanına bir haftalık tatil için gönderen doktorlara teşekkür ediyorum. Recep’i bu kez gördüğümde moralli, iyi gördüm. Allah’tan şifalar diliyorum. Morali çok iyi. Sevinçli. Böyle bir süreci hep beraber el birliği ile İnegöl’de siyasi parti temsilcileri olarak destekledik. İnşallah şifa bulup aramızda tekrar çalıştığı günleri görürüz. Ailesinin Recep’e verdiği destekten dolayı tebrik ediyorum. Her şeyden önemlisi Recep’in o gülen yüzünü görmek, bu gün bizi çok mutlu etti. Recep’e 2014 yılında Allah’tan daha güzel günler göstermesini, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. Yeni senen hayırlı olsun” dedi.

Şahin, “Geçen geldiğinde Recep’in tedavisini Devlet hastanesi imkanları ile evinde yapmıştık. Ama şimdi Recep yürüyerek, hastanede tedavi alacak. Çünkü çevreyi görmek ve irtibat kurmak istiyor. Devlet hastanemiz gerekli tedaviler konusunda destek verecek” ifadelerini kullandı.

FİZİK TEDAVİ GÖRÜYOR
Baba Cafer Sert ise, “Bizi her zaman desteklediler. Yanımızda bulundular. Allah sizlerden ve medya mensuplarından da razı olsun. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadınız. Önceki gelişinle şimdiki gelişi arasında dünya kadar fark var. Daha iyi ve moralli. Daha ümitliyiz. Sizlerin duasına ihtiyacımız var. Doktoru yılbaşı dolayısıyla bir hafta hava değişikliği için İnegöl’e gönderdi. Şu an itibariyle oğlum fizik tedavi görüyor” dedi.

Kaynak: İHA