Tunus Mülki İdare Amirleri Buldan'a Ziyaret Düzenledi

Türkiye ve Tunus arasında işbirliğini geliştirmeye yönelik gerçekleştirilen proje kapsamında 20 kişilik Tunus idare amirleri heyeti, Buldan ilçesini ziyaret etti.

Türkiye ve Tunus İçişleri bakanlıkları arasında işbirliğini geliştirme amacıyla mülki idare amirlerinin tecrübe paylaşımına yönelik olarak hazırlanan "Türkiye ve Tunus İçişleri Bakanlıkları arasında tecrübe paylaşımı ve işbirliği" projesi kapsamında Tunus Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığında görev yapan 20 mülki idare amirinden oluşan heyet, Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç'u makamında ziyaret etti.
Kaymakamlık binasında gerçekleşen karşılamanın ardından Belediye Başkanı Fahri Şevik'in de refakat ettiği grup, Ali Tunaboylu Mesleki ve Teknik Eğitim Müdürlüğünde yöresel Buldan tatlarını inceledikten sonra Buldan çarşısını gezerek Buldan ürünleri hakkında bilgi aldı.
Tunuslu grup, Buldan ziyareti kapsamında Tripolis Antik Kenti ve Güney Şelalesine de ziyarette bulunurken Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç, konuk heyeti ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.


Kaynak: AA