Sever, Hemşehrileriyle Buluştu

AK Parti İçel Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, ulaşımdan sağlığa, eğitimden turizme, istihdamdan sosyal ve kültürel donatılara kadar İçel’in tüm ihtiyaçlarını karşılayacağını belirterek, “İçel’i yeniden inşa edeceğiz” dedi.

Sever, Hemşehrileriyle Buluştu

Seçim çalışmalarını sürdüren Sever, AK Parti İçel İl Başkanı Mekin Merter Salt ile birlikte İçel Mutlular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Kendisi de Mut ilçesinden olan Sever, dernekte hemşehrileriyle bir araya geldi. Çok sayıda partilinin de katıldığı ziyarette konuşan Dernek Başkanı Muhammet Söyler, “Mutlular olarak 50 yıldır milletvekili çıkaramıyorduk. Büyükşehire de aday çıkaramamıştık. Mustafa Sever bu boşluğu doldurdu” diyerek, Sever’e destek verdi.

Sever de ulaşımdan sağlığa, eğitimden turizme, istihdamdan sosyal ve kültürel donatılara kadar İçel’in tüm ihtiyaçların karşılayacağını ve İçel’i yatırım noktasında cazibe merkezi yapacağını söyledi.

“İçel’i yeniden inşa edeceğiz” diyen Sever, belediyecilik hizmetlerini uluslararası standartlara taşıyacağını da ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesi’ni kazandığımız taktirde yapacağımız ilk şey belediyede özel birimler oluşturacağız. Alanında uzman arkadaşlarımızla vatandaşımızın her talebine fazlası ile cevap vereceğiz. İçel’i hak ettiği konuma getireceğiz. Bunun en güzel örneğini partimiz tarafından yönetilen belediyeler Antep, Konya ve Kayseri’de kanıtladık” diye konuştu.

İçel’in günlük çıkar çatışmalarına alet edilemeyeceğinin altını çizen Sever, kente hizmette ayrım gözetmeksizin çalışacağını kaydederek, “Ayrım gözetmeksizin destek bekliyorum. Bütün hemşehrilerime ve dostlarıma selam olsun. Onlara beni anlatın. İçel’in gelişmesi için el birliği ile çalışacağız. Destek sizden hizmet benden” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA