Ttnet'ten, Ayda 39 Liradan Başlayan Fiyatlarla Bilgisayar Kampanyası

TTNET, başlattığı yeni kampanya ile Exper masaüstü ve Toshiba dizüstü bilgisayarları cazip fiyat ve taksitlerle müşterilerine sunuyor.

TTNET açıklamasına göre, müşterilere ayda 39 liradan başlayan taksitlerle Exper Active 130T masaüstü ve ayda 69 liradan başlayan taksitlerle Toshiba C55-A dizüstü bilgisayara sahip olma imkanı tanınıyor.
Masaüstü bilgisayar kampanyası kapsamında, Windows 8 işletim sistemli, Intel Dual Core işlemcili, 2 GB Dual DDR3 belleğe ve 18.5 inç LED ekrana sahip Exper Active 130T masaüstü bilgisayar, TTNET müşterilerine 24 ve 36 ay taksit seçenekleriyle ayda 39 liradan başlayan taksitlerle sunuluyor.
TTNET dizüstü bilgisayar satın almak isteyenler için ise Windows 8.1 işletim sistemi ve Intel i5 işlemciye sahip 4 GB DDR3 bellekli Toshiba C55-A modelini, 24 ve 36 ay taksit seçeneği ve 69 liradan başlayan aylık taksitlerle sahip olma imkanı tanınıyor.
Evine ya da işyerine bilgisayar almak isteyen kullanıcıların, aylık taksitleri TTNET faturasına yansıtabildikleri kampanyadan yararlanmak için TTNET satış noktalarına gitmeleri yeterli oluyor.
Kaynak: AA