Aydoğdu Açıklaması

CHP Feke Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aydoğdu, "Geçmişten bu yana yapmış olduğum siyaset ve deneyimlerim doğrultusunda Feke ve köylerindeki tüm hemşerilerime herkesten daha iddialı ve bir adım önde hizmet götüreceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Aydoğdu Açıklaması

Aydoğdu, yaptığı açıklamada, 30 Mart 2014 yerel yönetimler seçimi arifesinde, Feke ve köylerine hizmet anlayışı 'sevdalı' biri olarak yola çıktığını ifade ederek, "Yıllardır siyasi partim CHP’de mücadele etmiş biri olarak, bu seçimlere inanarak CHP Feke Belediye Başkan aday adayı oldum. Halkımın göstermiş olduğu teveccüh ile parti teşkilatımın güveni ve Genel Merkezimizin aday adaylarımız arasında bizi tercihi ile Feke Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Bu çerçevede, geçmişten bu yana yapmış olduğum siyaset ve deneyimlerim doğrultusunda Feke ve köylerindeki tüm hemşerilerime herkesten daha iddialı ve bir adım önde hizmet götüreceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Elbette insanlar herhangi bir siyasi partiden aday olabilirler; ama, seçildikten sonra tarafsız bir şekilde herkesin başkanı olmalıdır" diye konuştu.

Feke'nin mevcut belediye başkanının iyi niyetli birisi olabileceğini, potansiyel olarak durumunu bilmediğini söyleyen Aydoğdu, "Gücünce çalışmıştır. Bu güne kadar yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Tekrar aday oldu, başarılar diliyorum" dedi.

Feke ve köylerinin mevcut iktidardan yeterli hizmeti almadığını belirten Aydoğdu, "Bunu benden daha iyi bilen yok. Kesinlikle almamıştır. Cılız kalmıştır" ifadesini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi Yasası'nı iktidarın kendini güçlü olarak seçimlere hazırlamak için çıkarttığını ifade eden Aydoğdu, "Ama, Büyükşehir Belediye Yasası, iyi çalışmalar neticesinde daha çok hizmet alanları olacağına inanıyorum. Ama kırsal yöremizin insanlarına menfi yönleri de olacak. Halkımız seçeceği iyi bir başkanla en az zararla kurtulabilir" şeklinde konuştu.

İktidarın halkı baskılarla taraf haline getirdiğini söyleyen Aydoğdu, şöyle devam etti:
"Bundan da en büyük yarayı muhalefet partileri almıştır. Ama şimdi on bir yıllık iktidara baskı unsurlarıyla Türkiye’de yeni bir dönem başlıyor. Bu dönem içerisinde elbette ki ana muhalefet partisine büyük görevler düşüyor. Bizde ana muhalefet partisinin bir eri olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığı söz konusu olduğu zaman, sıfırlanmış bir halk partisi değil, bahar ayında eriyen karların altından yükselen kardelen çiçekleri gibi halkımızla birlikte yükseleceğiz. Her zaman göreve hazırız ve bu görevi de layıkıyla halkımızla birlikte canla, başla yapacağız. Ve bugün o gündür. Elbette işimiz çok zor. Ama ekip anlayışı ile yöre halkımızın tartışmasız gücü ile bu tür sorunların altından rahatlıkla kalkacağımız inancındayım."
Kaynak: İHA