Eto Eskişehir’in Markalarını Makedonya’da Tanıtıyor

Eskişehir Ticaret Odası (ETO), uluslararası tanıtım etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek, Üsküp’te gerçekleştirilen 3. Türk İhraç Ürünleri Fuarı’nda stant açtı.

Eto Eskişehir’in Markalarını Makedonya’da Tanıtıyor

ETO kentin ihracatını artırmak, tüccar ve sanayicilerimizin yeni pazarlara ulaşmasını sağlamak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Eskişehir Ticaret Odası, bu yıl Makedonya’da 3’üncüsü gerçekleştirilen Türk İhraç Ürünleri Fuarı’nda stant açtı. ETO Meclis Başkanı Metin Güler’in de katılım sağladığı ve 6-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir, Eskişehir Ticaret Odası’nın standını ziyaret etti.

MAKEDONYA DEVLET BAKANI HADİ NEZİR’E ESKİŞEHİR EKONOMİSİ ANLATILDI
Fuarda Eskişehirli firmaların temsilcileri ile de görüşen Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir Eskişehir ekonomisi hakkında detaylı olarak bilgi aldı. ETO standını ziyaret eden Üsküp Ticaret Ataşesi Şenol Türkyılmaz ise Eskişehirli firmalara Makedonya ile yapacakları ticarette her konuda destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Eskişehir’in marka ve değerlerinin tanıtıldığı stantta Eskişehir’den, Da Vinci Plaid Boyaları, Yasemin Tekstil Tasarım, Eskişehir Tem-Pa Temizlik İnşaat Turizm, Boss Beyaz Eşya ve Isı Cihazları firma olarak yer aldı. Ayrıca fuara katılan yabancı işadamlarına Eskişehirexpo İhracat Rehberi de dağıtıldı.
Kaynak: İHA