Vali Şerif Yılmaz, Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Etti

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

Vali Şerif Yılmaz, Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Etti

Kütahya Basınında bugüne kadar bir olumsuzluk görmediğini ifade eden Vali Yılmaz, "Göreve geldiğim günden itibaren Kütahya basınından bugüne kadar olumsuz manada hiçbir şey görmedim. Yapıcı eleştiri zaten normal, onun olması lazım. Bir yanlış varsa gazeteci olarak zaten onun söylenmesi ve aktarılması gerekli. Bu kişisel değil, kurumsal iş ve işlemlerle ilgili. Kimsenin manevi şahsıyla ilgili olmamalı bu yanlış olur. Çıkan yazı ve haberleri sürekli okumaya çalışıyorum, zaman zaman da bu yazılardan istifade ediyoruz. Diğer illerde de aynısı oldu. Ben çıkan haberlerden çok kez istifade ettim. Yapılan eleştiriler bize fayda veriyor. O manada bakarsanız Kütahya'da katkı aldığım bir basın var. Hangi görevi yaparsanız yapın, hangi işi yaparsanız yapın hiç önemli değil yanlış da vardır doğruda vardır. Doğru bir iş yapılıyorsa onunda yazılması gerekmektedir. Bu vesile ile tüm basın çalışanlarımıza işlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu da, "Kütahya basını olarak, tüm kurum ve kuruluşlara bundan önce de olduğu gibi yapıcı tenkitlerde yol gösterici olacağız. Meselelerin çözümünde daima iş birliği içinde, daima dayanışma içinde olacağımızın, faydalı hizmetleri sürekli destekleyeceğimizin bilinmesini istiyorum" diye konuştu.

Ziyerette cemiyet yönetim kurulu üyeleri Alaaddin Akkaşoğlu, Nadi Sarıışık, Kamil Uludoğan, Hüseyin Efe ile Alibey Aydın, gazeteciler Semra Sarıışık Tozaraydın, Ahmet Arabacı ve Ömür Demir hazır bulundu.

Başkan Tunçoğlu, Vali Yılmaz'a ziyaret anısına üzerinde Osmanlı desenli özel bir çini tabak hediye etti.
Kaynak: İHA