İşadamlarının Tercihi Mamak

Yatırımcı ve iş adamlarının ilk tercihi olan Mamak’ta yeni bir işyeri daha hizmete girdi.

İşadamlarının Tercihi Mamak
Yatırım gerçekleştirmek için kolları sıvayan iş adamları ilçede adeta yatırım seferberliği başlattı. 40 yıl önce tuhafiye ve ardından beyaz eşya mağazasıyla ticaret hayatına başlayan Kıbrıs Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Pazarlama ve Limited Şirketi Mamak’ta beşinci ve Bellona bayisi olarak ta üçüncü mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve eşi Zeliha Akgül’ün yanı sıra Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, bölge esnafı ve davetliler katıldı.

Bölgedeki iş potansiyeline ve yatırımlara değinen Akgül, açılan işyerleriyle istihdamın arttığını kaydetti.

İşyerlerinin Mamak’a bir renk ve çeşitlilik kattığını belirten Akgül, “Rekabetin olduğu yerde kalite, kalitenin olduğu yerde de bereket olur. Her açılan işyeri ilçemizin kalkınmasında ve büyümesinde önemli katkı sağlamaktadır” dedi.


MAMAK ÖNEMLİ BİR İŞYERİ DAHA KAZANDI
Bellona olarak 742. mağazalarını Mamak’ta açtıklarını belirten Boydak Holding yönetim kurulu başkanvekili Mustafa Boydak’ta Mamak’ın Ankara’nın önemli ilçelerinden biri olduğunu söyledi.

Boydak Mamak’ın 25 yıl önceki halini de 4 yıl önceki halini de bildiklerini belirterek, Mamak’ın her geçen gün hızla değiştiğini ve geliştiğini kaydetti.

Açılış kurdelesini kesen Akgül, işletme sahibine hayırlı kazanç temennisinde bulundu

Kaynak: İHA