Uşak'ta Termal Tesise Ziyaretçi Akını Yaşanıyor

Uşak Belediyesi’nin 28 Eylül 2013 günü hizmete açtığı Kayaağıl Jeotermal tesislerine 5 gün gibi kısa sürede 3 bin 125 kişi giderek faydalandı.

Termal merkezin kalitesinden memnun olan Uşaklılar bu bağlamda açılış saatinden kapanış saatine kadar merkezi tıklım tıklım doldurmaya devam ediyorlar. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Erdoğan merkeze kısa sürede binlerce vatandaşın gelmesinin kendileri için onur verici olduğunu bildirdi. Jeotermalin açılışından sonra vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılaştığını dile getiren Başkan Erdoğan,"Merkezimizin her anlamı ile özel olması için gecemizi gündüzümüze katarak yoğun bir çalışma sergiledik. Çalışmalarımızın meyvelerini ise merkezimizi açarak aldık. Açılmamızdan kısa bir zaman geçmesine rağmen vatandaşlarımızın bu denkli ilgi göstermeleri bizler için en büyük mutluluk oldu” dedi

Bundan sonra da merkeze olan ilginin giderek artacağına inandıklarına dikkat çeken Erdoğan, yakın zamanda bu ilginin yatırımcıların gelmesinden önemli bir etken olacağının altını çizdi. Merkezde apartların bitmesi ile beraber ilginin daha da artacağına inandıklarını kaydeden Başkan Erdoğan, "Merkezimiz birçok hastalığın tedavisine katkı sağlayan şifalı suyu ile de dikkat çekmektedir. Bu nedenle daha iyi konuma geleceğini biliyoruz. Merkezimizde apartları da zamanla arttırarak il dışından ziyaretçilerin kentimize akın etmesine vesile olacağız. Bu sayede ilimizde sağlık turizmi giderek artacak” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA