Balıkesir Ak Parti'de Büyükşehir Belediyesine İlk Aday Adayı Mustafa Gündoğan Oldu

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) eski Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, AK Parti'den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıkladı.

Balıkesir Ak Parti'de Büyükşehir Belediyesine İlk Aday Adayı Mustafa Gündoğan Oldu

Mustafa Gündoğan, AK Parti'ye Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bu açıklama ile birlikte AK Parti'nden ilk resmi aday adayı Mustafa Gündoğan oldu. Parti binasında İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Okur tarafından karşılanan Mustafa Gündoğan, başvuru formunu teslim etti. Beraberinde seçmenlerde birlikte parti binasına gelen Gündoğan, "Bugün yanımda olan, dostlara ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Kısa süre içinde ülkemizde seçimler yapılacak. Bunun ilki 2014 Mart'ta mahalli idareler seçimi olacak. Akabinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri var. Sadece şuan ki nesillerimiz değil, gelecek nesillerimiz ve hatta üyesi olduğumuz İslam dünyası ve insanlık için önemli bir süreç. Bende Cumhuriyet tarihinin en önemli demokratikleşmesini gerçekleştiren, ekonomik, sosyal ve kültrel alanda bir dönüşümü gerçekleştiren AK Parti'nin aday dayı olarak 30 Mart seçimlerinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığımı koyuyorum. Sonuç ne olursa olsun partimizin belirlediği aday arkasında bütünleşeceğiz. Bu seçimin Balıkesir için de önemi var. AK Parti'nin kazanmasını önemsiyor ve arzu ediyorum" dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Okur, başvurunun hayırlı olmasını temenni etti. Okur, "Partimizin 2014 yılında yapılacak yerel seçimleri için 1 Ekim'de başlayan 1 Kasım'da sona erecek aday adaylığı sürecinde partimize müracaatlar yapılıyor. Bugün de büyükşehir belediye başkanlığı için ilk müracaatımız partimize yapılmış oldu. Aday adaylığı düşüncesinin herkese hayırlı olmasını diliyorum. Teşkilatımız aday belirlemesini yapacak, sonra hepimiz adayımız kim olursa onun için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu

Kaynak: İHA