Vali Demir, İlçelerde İncelemede Bulundu

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Beyağaç ilçesinde bulunan Anıt Ağaçlar Ormanı ve Kartal Gölü ile Bozdağ Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulundu.


Vali Demir ve beraberindekiler, Beyağaç Kaymakamlığını ziyaretinin ardından Türkiye'nin en yaşlı karaçam ormanlarının bulunduğu Anıt Ağaçlar Ormanı olarak bilinen bölge ve Kartal Gölü'nde incelemelerde bulundu.

Kartal Gölü'nün tarihi hakkında Kaymakam Uğur Yıldırım'dan bilgi alan Demir, bölgenin turizme kazandırılması için somut çalışmaların yapılması için talimat verdi.

Demir, yaptığı konuşmada, Kartal Gölü ve Anıt Ağaçlar Ormanının çok değerli olduğunu belirterek, "Geleceğe bırakacağımız en önemli miraslarımızdandır. Bu nedenle buraya sahip çıkmak adına çalışmalar yapıyoruz" dedi.



Demir ve beraberindeki heyet daha sonra Denizli'nin ikinci "Beyaz Cenneti" olması için çalışmaların devam ettiği Bozdağ Kayak Merkezine geçti.

Burada Tavas Kaymakamı Ali Arıkan ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Demir, kayak merkezinde gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kayak yapılacak pistler, sosyal yaşam alanları, konaklama bölgesi ve altyapı çalışmaları ile yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Demir, çalışanların en kısa sürede tamamlanmasını isteyerek çalışanlara teşekkür etti.

Kaynak: AA