İl Özel İdaresi Asfaltlama Çalışmalarına Devam Ediyor

Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 2013 yılı yatırım programı kapsamında yer alan asfalt sathi kaplama çalışmaları devam ediyor.

İl Özel İdaresi Asfaltlama Çalışmalarına Devam Ediyor
Sivas İl Özel İdaresi’nin sorumluluk alanı içerisinde, 2013 yılı yatırım programı kapsamında ve imkanlar dahilinde yer alan köy yolları onarım, stabilize kaplama, kırma taştan temel yapımı, asfalt yama, köy içi kilitli parke imalatı ve yapım çalışmaları sürüyor.

Konuyla ilgili Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner, İl Özel İdaresi tarafından il genelinde şuana kadar 235 kilometre asfalt çalışması yapıldığını söyledi.

Yapılan çalışmalarla kırsalda halkın ulaşımının daha rahat bir hale getirilmesinin amaçlandığını söyleyen Güner, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği ile yapılan protokol sonucu 8 km birinci kat asfalt yapıldığını belirtti.

Güner,” Yıldızeli Çubuk Köyü, Yukarı Çavuşlu Köyü ve Kayapınar -Arık bağlantı yollarının 5,2 km kısmın asfalt yapım çalışmaları bitmiş durumdadır. Diğer yandan Şarkışla Emlak-Karacaören grup yolunda da çalışmalarımız tamamlandı. İdare olarak imkânlar doğrultusunda hizmetlerimiz devam edecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA