STK'lardan Belediye Başkanı Ürgüp'e Ziyaret

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Konseyi, Hayrat Vakfı Sivas İl Temsilcisi Abdurrahman Gökçe ile Sivaslı Yazarlar ve Şairler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.

Sivas belediyesinden yapılan açıklamada, ilk olarak STSO Kadın Girişimciler Konseyi'ni kabul eden Ürgüp, kadınların sosyal ve ekonomik faaliyetlere ilgi göstermesinin kendisini memnun ettiğini belirterek, kadın girişimini önemsediklerini kaydetti.

Kadın Girişimciler Konseyi Başkanı Derya Karataş ise 70 üyeleri olduğunu ifade ederek, bu üyelerden bazılarının girişimcilere katkı yapabilecek akademisyenlerden oluştuğunu vurguladı.

STSO Kadın Girişimciler Konseyi'nin ardından Ürgüp, Hayrat Vakfı Sivas İl Temsilcisi Abdurrahman Gökçe ve kısa adı SİYŞAD olan Sivaslı Yazarlar ve Şairler Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti.

Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Ali Sıddık Çerik'i de makamında kabul eden Ürgüp, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ve ekmek israfını azaltmayı amaçlayan kampanya hakkında bilgi aldı. Ekmeğin milli servet olduğunu vurgulayan Ürgüp, ''Aynı zamanda dinimizde israf günahtır. Ekmek en büyük nimettir. Bu millet ekmeği üzerine yemin eden millettir'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Yayıncı: Önder Felek
Kaynak: AA