Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi Fethiye'de Yapılacak

Muğla Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hasan Gökmen, Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk, Muğla Arıcılar Birliği Başkanı Ziya Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi Fethiye'de Yapılacak
Muğla Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hasan Gökmen, Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk, ve Muğla Arıcılar Birliği Başkanı Ziya Şahin, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret gerçekleştirdi. Muğla'dan gelen heyeti Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan kabul ederek ağırladı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'na gerçekleşen Muğla Ticaret Borsası yönetiminin nezaket ziyaretinde çeşitli projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Muğla Arıcılar Birliği Başkanı Ziya Şahin, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan'a 4. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi'nin Fethiye'de yapılmasının planlandığını söyleyerek, destek istedi. Şahin, "Marmaris'te gerçekleştirdiğimiz 3. kongreye 19 ülkeden temsilciler katıldı.

4. kongreyi Fethiye Ölüdeniz'de yapmayı planlıyoruz. Kongreye 30 ülkeden temsilci getireceğiz. Dünya Arıcılar Birliği kongreye destek verecek. 2013 Kasım ayında gerçekleştirilecek kongre için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın maddi ve manevi yardımlarını talep ediyoruz. Kongre Fethiye ve Fethiye'deki bal üreticileri için çok faydalı olacaktır" dedi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan ise üreticiler yararına ve Fethiye'nin tanıtımına katkı sağlayacak olan dünya çapındaki kongre için odanın imkanları ölçüsünde belirli desteklerin verilebileceğini ifade etti.

Kaynak: İHA