Konysiad Başkanlığına Yeniden Kaplan Seçildi

Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği başkanlığına yeniden İlhami Kaplan seçildi.

ATİK Tesislerinde tek listenin olduğu genel kurulun açılış konuşmasını yapan KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, bölgenin Antalya kent yaşamında hak ettiği noktaya gelmesi ve her anlamda potansiyelini ortaya koymak, marka değerini arttırmak amacıyla bir araya gelinen oluşum olduğunu belirtti.

Az zamanda önemli işler başardıklarını kaydeden Kaplan, ''Konyaaltı bölgesindeki sorunlar, beklentiler ve çözüm yollarına ilişkin düşüncelerimizi kentimiz ile paylaştık. Sesimizi de geçen kısa süreçte en gür ve doğru şekilde duyurmayı başardık diye düşünmekteyim. Ben insanları arabanın camlarına vuran yağmur damlalarına benzetiyorum. Bazen bir damla aşağı doğru kayarken başka bir damlaya karışıp güçlenerek daha hızlı ilerliyor. Aynı bizim gibi'' dedi.

Kaplan, ''Ortak aklımızı ve aklımızdan gelen gücümüzü kullanmasak geldiğimiz nokta ve yakaladığımız etkinlik ivmesini görmek mümkün olmazdı. Oluşan sinerji ile bireysel olarak hayal edemeyeceğimiz noktaya geldik. Bundan sonra da, ortaya koyduğumuz beraber hareket etme yeteneğinden elde ettiğimiz tecrübe ile var olandan çok daha fazlasını üreteceğimizden en ufak bir şüphem yok'' diye konuştu.

Kongrede konuşmaların ardından yapılan seçime tek aday olarak katılan İlhami Kaplan, yeniden başkanlığa seçildi.

Muhabir: Yunus İçen

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA