Samsun'dan Trabzon'daki Yakınlarının Cenaze Törenine Giderken Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Gelin İle Kayınvalidesi Toprağa Verildi

Samsun'dan Trabzon'un Tonya ilçesindeki yakınlarının cenaze törenine giderken Giresun'da geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden gelin ile kayınvalidesi toprağa verildi.

Karadeniz Sahil Yolu'nun Dereli ilçesi kavşağında Trabzon istikametine giden Ahmet Koç yönetimindeki 55 AP 845 plakalı otomobilin, kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarpması sonucu hayatını kaybeden sürücünün eşi Fatma Koç ile annesi Şehrinaz Koç için memleketleri Trabzon'un Tonya ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Ali İbni Ömer Camisi önünde düzenlenen törenine, ölenlerin yakınlarının yanı sıra Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Fatma Koç ve kayınvalidesi Şehrinaz Koç'un cenazeleri, kılınan namazın ardından ilçeye bağlı Büyük Mahalle'deki aile mezarlığında toprağa verildi.

Bu arada, dün meydana gelen trafik kazasında sürücü Ahmet Koç ile otomobilde bulunan Mustafa Koç yarlanmış, Giresun'da özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı.

Muhabir: Muhammet Taş / Tuğba Yardımcı Mısır

Yayıncı: Murat Kaban
Kaynak: AA