Milletvekili Erdoğan Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Gaziantep’in Araban ilçesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, engelli bir vatandaşa da akülü araç sözü verdi.

Milletvekili Erdoğan Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Araban’a gelen Milletvekili Erdoğan, ilk olarak vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Erdoğan, 33 yaşındaki 1 çocuk babası Zekeriya Bağcı’nın da akülü araç isteğini yerine getireceğinin sözünü verdi. Maddi imkansızlıklardan dolayı tekerlekli sandalye alamayan engelli vatandaş Bağcı, eşek üzerinde yolculuk yapmaktan kurtulacağını söyleyerek kendisine akülü araç sözü veren Erdoğan'a teşekkür etti.

Vatandaşların yanından ayrılan Milletvekili Erdoğan, daha sonra Elif beldesini ziyaret etti. Elif Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu ile bir araya gelen Erdoğan, beldenin sorunlarını masaya yatırdı. Sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını ifade eden Erdoğan, belediye tarafından 15 bin metrekare alan üzerine yapımına başlanan beldenin ilk parkının inşaat çalışmalarını yerinde görüp incelemeler yaptı.

Elif beldesinde önemli sorunların büyük bir bölümünü çözdüklerini dile getiren Milletvekili Erdoğan, "Belediye başkanınız iyi çalışıyor. AK Parti hükümeti olarak Elif beldesine bugüne kadar verdiğimiz hizmetlerle buralarda geçmişte yaşanan çok önemli sorunların büyük bölümünü çözdük. Geçen yıl Elif Beldesi Çok Programlı Lise'yi açtığımızdan sonra liseyi ziyarete geldiğimde sınıfları gezerken bir kızımıza sordum, 'bu okul açılmasaydı nasıl okuyacaktınız' diye, kızımızın bana verdiği cevap 'eğer bu okul açılmasaydı okuyamayacaktık' cevabı beni duygulandırdı. Lisenin açılması belde için eğitim açısından çok önemli bir hizmetti" dedi.

Ziyarete, AK Parti Araban İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Aykanat, AK Parti Gaziantep İl Yönetim Kurulu üyeleri; Mehmet Ali Dalkan, Mehmet Ali Altınay ve Battal Gazi Taşdemir, AK Parti Araban İl Genel Meclisi üyeleri; Şıh Mehmet Ulukök ve Halit Ömeroğlu ile bir grup partili katıldı.

Kaynak: İHA