Hitit Üniversitesi Rektörü Alkan’dan Ortaköy’de İnceleme

Çorum Hitit üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ortaköy ilçesine gitti.

Hitit Üniversitesi Rektörü Alkan’dan Ortaköy’de İnceleme
İlk olarak geçtiğimiz günlerde Ortaköy İlçe Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Prof. Dr. Reha Metin Alkan, yeni göreve başlayan Kaymakam Kamil Güzel’e görevinde başarılar diledi.

Rektör Alkan, önemli bir tarihi ve kültürel merkeze sahip olan Ortaköy içlin üniversite olarak proje üretmeye hazır olduklarını açıkladı.

İlçenin master planını proje haline getirdiklerini dile getiren Alkan, plan üzerinde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Kaymakam Kamil Güzel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçe adına yapılacak her çalışmada üniversitenin imkanlarından yararlanmak istediklerini söyledi.

Kaymakamlık ziyaretinin andından Kaymakam Güzel ve Rektör Alkan, birlikte Ankara Üniversitesi Kazı evine giderek Şapinuva Başkanı Prof. Dr. Aygül Süel ve kazı çalışmalarını yürüten Prof. Dr. Mustafa Süel’i ziyaret etti. Şapinuva kazı alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Alkan, kazı çalışmalarına katılan öğrencilerle sohbet etti .
Kaynak: İHA