Yakılan Amerikan Bayrağını Çiğneyen Genç, Yanmaktan Son Anda Kurtuldu

İçel'de Hz.Peygamber (sav)'e hakaret içeren film ve karikatürlerin protesto edilmesi sırasında alevler içindeki Amerikan bayrağını çiğnemeye kalkan genç, yanmaktan son anda kurtuldu. Öfkeli genç alevlerden ayağındaki terliği çıkararak kurtulabildi.

Yakılan Amerikan Bayrağını Çiğneyen Genç, Yanmaktan Son Anda Kurtuldu
Hz. Muhammed(sav)’e hakaret içeren film ve karikatürler İçel'de de protesto edildi. Kendilerine 'Peygamber Sevdalıları Platformu' adını veren bir grup cuma namazı sonrası Ulu Cami önünde toplanarak protesto gösterisinde bulundu. Gösteriler sırasında kalabalık sık sık Amerika ve İsrail aleyhine slogan attı. Platform adına basın açıklaması yapan Ercan Fidan, Hz. Peygamber (sav)'e yapılan saldırıları kabul etmelerinin mümkün olmadığını belirtti.

Yeryüzündeki hiç kimsenin Hz. Peygamber(sav)’e saldırmaya hakkının olmadığını ifade eden Fidan, düşünce özgürlüğünün de hiç kimsenin Müslümanların kutsallarına edepsizlikte bulunma hakkını vermediğini kaydetti.

Basın açıklaması sırasında kalabalıktan bazıları çiğnedikleri Amerikan ve İsrail bayraklarının üzerine yanıcı madde dökerek ateşe verdi. Bu sırada öfkesini alamayan bir genç ise alevler içindeki bayrakları çiğnemeye başladı.

Ayağı alevler içinde kalan genç yanmaktan terliğini çıkarınca kurtulabildi. Basın açıklamasının ardından kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı.