Er Bayram Uluer'in Cenazesi, Memleketi Çorum'da Toprağa Verildi

Afyonkarahisar'daki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan askerlerden Ulaştırma Er Bayram Uluer'in cenazesi, Çorum'un Uğurludağ ilçesinde toprağa verildi.

Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde şehit 24 asker için düzenlenen törenin ardından karayolu ile Çorum'a gönderilen Ulaştırma Er Bayram Uluer'in cenazesi, konvoy eşliğinde Uğurludağ ilçesine bağlı Üçdam köyüne getirildi.

Türk bayrağına sarılı şehidin tabutu askerler ve şehidin yakınları tarafından ambulanstan alınarak tören alanına kadar omuzlarda taşındı. Tabuta sarılan şehidin ailesi ve yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Acılı anne Nurdane ve baba Arif Uluer ile şehidin bazı yakınlarının ayakta durmakta zorlandıkları görüldü.

Fenalaşan anne Nurdane Uluer'e sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Şehit Bayram Uluer'in cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından Üçdam Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çorum Valisi Sabri Başköy, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Özkara, Garnizon Komutanı Albay Hakan Saraç, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım ile civar köylerden vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Coşkun Akkoca - Ferhat Barulay / İsmail Çimen

Yayıncı: Şükran Yücel
Kaynak: AA