Mithat Yenigün’den Muş’a Yardım

Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün, Muş Ovası Spor Kulübü’ne para yardımında bulundu.

Mithat Yenigün’den Muş’a Yardım
Geçtiğimiz Ramazan ayında Muş Fenerbahçeliler Derneği’nin davetlisi olarak Muş’a gelen Mithat Yenigün, ziyaret esnasında kendisinden yardım talebinde bulunan Muş Ovası Spor Kulübü’ne verdiği sözü yerine getirdi. Yardım nedeniyle Muş Ovası Spor Kulübü yöneticileri tarafından yemekli toplantı düzenlendi.

Yemeğe Mithat Yenigün’ü temsilen yeğeni Yüksel Güven, Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri ve Muş Ovası Spor Kulübü yöneticileri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Yüksel Güven, Mithat Yenigün’ün Muş ziyareti esnasında kulüp yöneticileriyle görüştüğünü ve yardım sözü verdiğini hatırlattı. Yenigün’ün bu bölgeye çok önem verdiğinin altını çizen Güven; “Buralar bizlerin yaşadığı bölgeler ve buraları çok önemsiyoruz. Biz bu bölgelerde sosyal ve sportif faaliyetlerin artmasını arzuluyoruz. Onun için bu tür aktivitelere destek veriyoruz. Bugün kulübümüze bir miktar nakdi yardımda bulunduk ve bu tür yardımlarımız imkanlar ölçüsünde devam edecektir” dedi.

Muş Fenerbahçeliler Derneği Genel Sekreteri Nejdet Armağan ise, Ramazan ayında Mithat Yenigün’ün davetlileri olarak Muş’a geldiğini ve çeşitli incelemelerde bulunduğunu söyledi.

Yenigün’ün ziyaret esnasında Muş Ovası Spor Kulübü’yle de yakından ilgilendiğini ifade eden Nejdet Armağan şöyle konuştu; “Sayın Asbaşkanımız Mithat Yenigün, kulüp yöneticileriyle yaptığı görüşmenin ardından yapılabilecek yardımlarla ilgili bizlerden görüş aldı. Biz de kulüp yöneticilerinin taleplerini Yenigün’e bildirdik. Kulübün acil olarak nakit paraya ihtiyacı olmasından dolayı nakdi yardım yapılmasının daha isabetli olacağını söyledik. Sayın Asbaşkanımız da kulübe 10 bin TL yardım yapacağını söylemişti. Muş Ovası Spor Kulübü, aldığı yardımla lisans konusundaki sıkıntılarını aşacak ve ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) en iyi şekilde temsil edecektir” diye konuştu.

Mithat Yenigün ve yeğeni Yüksel Güven’e teşekkür eden Muş Ovası Spor Kulübü Teknik Direktörü Samet Yiğit de, bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de Muş’u temsil ettiklerini belirtti.

Takıma herkesin destek vermesi gerektiğini ifade eden Samet Yiğit şöyle konuştu; “Bu kulüp için herkesin elini taşın altına koyması lazım. Çünkü ilimizin profesyonel ligde takımı yok. Biz profesyonel lige yükselmek için mücadele ediyoruz. Bunun için desteğe ihtiyacımız var. Mithat Bey’in yaptığı yardımın diğer işadamlarımıza örnek olmasını diliyoruz.” Yapılan konuşmaların ardından Yüksel Güven, 10 bin TL’lik yardımı makbuz karşılığında kulüp yöneticilerine teslim etti .
Kaynak: İHA