Mehmet Levent Kepçeli 2,5 Yıllık Görev Süresini Değerlendirdi

Son kararname ile Erzurum’un Uzundere ilçesine atanan Sivaslı Kaymakamı Mehmet Levent kepçeli, 2,5 yıllık görev süresini değerlendirdi.

Mehmet Levent Kepçeli 2,5 Yıllık Görev Süresini Değerlendirdi
İlçedeki görev süresince başarılı çalışmalara imza atan Kaymakam Kepçeli, “Yaşlılara-Engellilere Bakım, Hoşgeldin Bebek, Eğitimde Başarı Bizim ve Yardım Melekleri” gibi önemli projeleri uygulamaya geçirdi.

Kaymakam Mehmet Levent kepçeli, özellikle “Eğitimde Başarı Bizim” projesiyle ilçe genelindeki maddi durumu iyi olmayan öğrencilere Milli Eğitim’in de desteği ile hafta sonları kurlar verilmesini sağladı. Kaymakamlık sitesinden yaptığı değerlendirme ve veda açıklamasında yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Kepçeli, yaptıkları girişimlerle 59 yıl sonra ilçede ilk defa Ziraat Odası ve Mesleki Eğitim Merkezi kurduklarını söyledi.

Eğitime büyük önem verdiklerini de kaydeden Kepçeli Sivaslı halkının eğitime olan katkısını da hatırlatarak,” İlçemizin geleceğine yön verecek bir Anadolu Öğretmen Lisesi ve buna bağlı olarak 200 kişilik bir öğrenci pansiyonu inşa ediliyor. Ayrıca 8 derslikli bir İlköğretim Okulu, modern donanımlı 2 çok amaçlı salon, yeni ve zengin bir İlçe Halk Kütüphanesi, yenilenmiş kaliteli bir Halk Eğitim Merkezi İlçemize kazandırıldı. İlçemiz MYO ile birlikte ortak yürüttüğümüz çaba ile Uşak Üniversitesi’ne bağlı olarak Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin kuruluşu onaylandı. Yaşlılara-Engellilere Bakım, Hoşgeldin Bebek Yalnız Değilsin, Öğrencilerimizle-Öksüz Ve Yetimlerimizle Beraberiz, Eğitimde Başarı Bizim, Yardım Melekleri - Yaşlılarla Beraberiz gibi sosyal içerikli Projelere önem verdik. Ayrıca Çilek üretiminin, meyve, Fasulye üretimini geliştirmesi ve seracılığın geliştirilmesi gibi tarımsal projelere imza attık.Yapılan çalışmalar ilçemizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacaktır. Gelişmenin devam edebilmesi için bundan sonraki süreçte de Sivaslı’daki kurumların ve halkın eğitime önem vermesi gerektiğini düşünüyorum. Her şeyin başı eğim olduğuna inandığımız için eğitimli gençler ilçenin yarınlarını daha aydınlık yapacaktır” dedi .
Kaynak: İHA