Çandır Sevdalıları Buluştu

Yozgat’ın Çandır İlçesinde 8.Çandır Sevdalıları buluşma günü düzenlendi.

Çandır Sevdalıları Buluştu
Çandır Belediye Düğün Salonunda düzenlenen etkinliğe Çandır Kaymakamı Musa Üçgül, Belediye Başkanı Ahmet Eroğlu, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Hasan Er, İlçe Emniyet Amiri Metin Zengin, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri Çandırlılar katıldı.

Programda bir konuşma yapan Çandır Belediye Başkanı Ahmet Eroğlu, Çandır ilçesi dendiğinde ilk akla gelecek kavramın yörüklükten gelen yiğitlik olduğunu belirterek, “Çandır bu birlik ve beraberlikten dolayı Yozgat’ın gelişmiş ilçelerinden biri olacak. Burada görüyorum ki partili, partisiz herkes Çandır için bir araya gelmiş. Bu da beni çok memnun ediyor” dedi.

Çandır’ın sorunlarını Çandır Sevdalıları gibi bir etkinlik yaparak çözmeyi planladıklarını belirten Başkan Eroğlu,”Dilerim sorunumuz hiç kalmaz da bizde sadece burada sohbet etmek için toplanırız. Çandır ilçesinde başkanlık yapmaktan gurur duyuyorum” diye konuştu.

Çandır Kaymakamı Musa Üçgül’de yaptığı konuşmada ”Burada toplanan kalabalığı gördükçe ilerde Çandır’ın çok şanslı bir ilçe olacağının farkındayım. Sorunlarımız var biliyoruz ama bu sorunlar böyle konuşarak ve fikirler üreterek elbet çözülecektir” ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra soru-cevap şeklinde Çandır ilçesinin sorunları ele alındı .
Kaynak: İHA