Vatandaşlarla Bayramlaşan Vali Arslan, Balıkesir'e Veda Etti

Son valiler kararnamesiyle Batman Valiliği görevine atanan Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, vatandaşlarla bayramlaşıp Balıkesir'e veda etti.

Vatandaşlarla Bayramlaşan Vali Arslan, Balıkesir'e Veda Etti
Valilik binasında düzenlenen bayramlaşma töreni ardından protokol üyeleri ve vatandaşlarla tek tek helalleşen Vali Arslan, Balıkesir'den ayrıldı. Vali Arslan ve ailesi, konvoy eşliğinde Susurluk ilçesine kadar uğurlandı. Ramazan Bayramı nedeniyle, il protokolü, Balıkesir Valiliği Rıza Akdemir Sergi Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Vali Yılmaz Arslan'ın ev sahipliği yaptığı bayramlaşma törenine; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, AK Parti milletvekilleri Tülay Babuşçu, CHP milletvekilleri Namık Havutça, Haluk Ahmet Gümüş, MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, askeri ve yargı mensupları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Önceki yıllarda Balıkesir Belediyesi'nde gerçekleşen bayramlaşma töreni, bu yıl ilk kez valilik binasında yapıldı. Yaklaşık bir saat süren bayramlaşma töreni ardından Vali Yılmaz Arslan, törene katılanlarla tek tek helalleşti. Vali Arslan ve eşi Hümeyra Arslan, valilik bahçesinden uğurlandı. Uğurlama töreninde Valilik Basın ve Halka İlişkiler Müdürü İzzet Yıldırım tarafından Vali Arslan'a, üzerinde, "Balıkesir durağında hiç durmadan bin 142 gün" yazılı ve fotoğraflarının bulunduğu bir tablo hediye edildi.Vali Arslan, daha sonra konvoy eşliğinde Susurluk ilçesine kadar uğurlandı. Ankara'ya gittiği öğrenilen Vali Arslan'ın, çarşamba günü Batman'da yapılacak olan devir teslim töreni ardından görevine başlayacağı bildirildi.