Aura Cebilon’a Dünyaca Ünlü Nsf Sertifikası

Türkiye’nin lider su arıtma cihazlarından olan Aura Ceblon Reverse Osmosis sistemi, dünyaca ünlü Amerikan Ulusal Hijyen Vakfı sertifikasını Türkiye’de alan ilk ve tek firma oldu.

NSF (National Sanitation Foundation) olarak bilinen ve Amerika’da Ulusal Hijyen Vakfı olarak kurulan bu vakıf; su, gıda, çevre ve tüketici ürünlerinin sağlık, hijyen ve temizlik standartlarının belirlenmesinde, test edilmesinde ve sertifikalandırılmasında yetkin, bağımsız uluslar arası en üst otorite olarak biliniyor. Vakıf ayrıca, Amerikan Ulusal Standartlar Enstitüsü (ANSI) tarafından onaylanmış ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından İçme Suyu Güvenliği ve Arıtımı için bir İşbirliği Merkezi olarak tanımlanıyor.

Aura Cebilon Reverse Osmosis Su Arıtma Sistemi Türkiye’de İhlas Ev Aletleri tarafından üretilen NSF sertifikalı bir ürün. Hayati öneme haiz temiz hava, temiz su ile ilgili ürünlere ağırlık veren İhlas Ev Aletleri, sağlık açısından hassas olan içme suyu üreten su arıtma sisteminin kalitesini, hiç bir zorunluluk olmamasına rağmen sosyal sorumluluk politikaları gereği, NSF sertifikasıyla taçlandırıyor. Ürünün her bir parçası ve tamamı bir bütün sistem olarak, özel laboratuvarlarda test ediliyor. Bu test süreci, 3 yıl gibi uzun bir zamanı alıyor. Bu süreçten sonra almaya hak kazanılan NSF sertifikası, ürünün bütün parça ve hammaddelerinin insan sağlığına uygunluk belgesi olarak dikkat çekiyor. Bu belge, bir su arıtma sisteminin kalitesi, güvenirliliği ve tüketicilere verilen değer açısından çok önemli bir yere sahip bulunuyor .
Kaynak: İHA