AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun Açıklama Yaptı

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, ''İlimizde aciliyet taşıyan bir sorun yok'' dedi.

Partisinin il binasında basın toplantısı düzenleyen Coşkun, Ramazan ayında Yalova'yı karış karış gezdiklerini ifade etti.

''İlimizde aciliyet taşıyan bir sorun yok'' diyen Coşkun, sözlerine şöyle devam etti:

''Hatta ziyaretlerimiz esnasında halkımıza, 'Bir sorununuz var mı-' diye biz sormak zorunda kalıyoruz. Biz siyasetçi halka seçimden seçime gelir anlayışını yıktık. Bu da 2001 yılında kurulan ve 2002 yılından itibaren bu ülkeye hizmet eden AK Parti iktidarının başarısını gösterir. İktidar olmak zordur ama iktidarda kalmak daha da zordur.''

Yalova'daki okulların yeni eğitim sistemine bu yıl geçeceğini ve hazırlıkların tamamlandığını vurgulayan Coşkun, ''Yalova yeni eğitim öğretim yılına hazırdır. Yine ilimizde Fatih Projesi de birkaç okulda devreye giriyor. 2014 yılında ise tüm okullarımızda bu sistem hayata geçmiş olacak. Bu sistem sayesinde Avrupa bile bize gıpta eder hale geldi'' diye konuştu.

Coşkun, Yalova'nın tarımsal eylem planını çıkardıklarını, bu planda kivi üretiminin geliştirilmesi, Çiçekçilik OSB'nin hayata geçirilmesi, seraların jeotermal enerji ile ısıtılması, Yalova'nın bir gıda ve lojistik merkezine dönüştürülmesi, arıcılığın geliştirilmesi, Armutlu Kapaklı'ya balıkçı barınağı ve il merkezine bir balık hali yapılması konularının yer aldığını kaydetti.

Toplantıya İl Başkanı Mustafa Pehlivan ile parti yöneticileri katıldı.

Muhabir: Nedim Güler / Cem Şan

Yayıncı: Haluk Yüksel
Kaynak: AA