SİAD, İş Adamları İle Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Siirtli İş Adamları Siirt İş Adamları Derneği (SİAD)’nin geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

Özel Celal Değer İlk Öğretim Okulu bahçesinde düzenlenen geleneksel iftar yemeğine iş adamları ve sivil toplum temsilcileri katıldı.

İftar yemeği ardından SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Pamukçu, SİAD ve Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) faaliyetlerini hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Sanal marketlerin devreye girmesi ile küçük esnafların pasta payının her geçen gün küçüldüğünü belirten Pamukçu, “Günümüzdeki aile şirketlerinin zamanla dağılması, ortaklık kültürünün gelişmemiş olması, firmaların danışmanlık hizmeti almayarak kurumsallaşamaması, firmaların ciddi anlamda büyümesini etkilemektedir. A.V.M., Tekno Market ve sanal marketlerin de devreye girmesiyle küçük esnafın pasta payı her geçen gün daha da küçülmektedir. ” dedi.

Yemeğe katılan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Nedim Kuzu, “Siirt Organize Sanayi Odası boş, yabancı yatırımcı gelip Siirt’te yatırım yapmıyor. Siirtli iş adamların yatırım yapmaya davet ediyoruz. İlimizin istihdamını artırmak ve kalkındırmak için mücadele etmeliyiz." diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından TUSKON tanıtım filmi izlendi.