Sel Sularına Kapılan 3 Çocuk Babası Toprağa Verildi

Samsun’da meydana gelen sel felaketinde annesini kurtarmak isterken sel sularına kapılarak hayatını kaybeden kaporta ustası Mustafa Gazel (45), Ordu’nun Çatalpınar ilçesi Kayatepe köyünde toprağa verildi.

Yaşanan sel felaketinde annesini kurtarmak isterken otomobili ile sel sularına kapılan kaporta ustası Mustafa Gazel’in kullandığı otomobil daha önceden Mert Irmağı’nda bulunmuş, cesedi bir gün sonra Karadeniz’de deniz polisi tarafından bulunmuştu. 3 çocuk babası Mustafa Gazel’in cenazesi Ordu’nun Çatalpınar ilçesi Kayatepe köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Yaşanan olayla ilgili açıklama yapan Mustafa Gazel’in kardeşi Muammer Gazel, “Sel akşamı Mustafa ağabeyimin Samsun’daki polis arkadaşları telefon etmiş, ‘sel geliyor, evi boşalt’ diye. Dışarı çıkıp bakıyorlar, zaten dere evimizin altından geçiyor. Sel yüksele yüksele gelirken komşusu ‘bize geçin’ diye söylemiş. Oğlu gelini ve torunu 5 kişi karşı komşuya geçiyor. Daha sonra Mustafa müşterisinin arabası için dışarıya çıkıyor. Suyun için de giderken araba stop etmiş. Sel gelince suya kapılmış” dedi.

Kaynak: İHA