Çanakçı'da TOKİ İçin Ön Talep Toplanmaya Başlandı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Giresun’un Çanakçı ilçesine yapılacak olan 100 konut için ön talep toplanmaya başladığı belirtildi.

İlçede Kaymakamlık ve belediyelerden ön talep formlarının temin edilebileceği belirten Kaymakam Fatih Kara “Kaymakamlığımızca, İlçemizin gelişmesine büyük katkı sağlayacak olan 100 konutluk projesi, Çanakçı Belediyesi’nin de destekleriyle hayata geçiriliyor. İlçemizin konut ihtiyacını karşılanabilmesi amacıyla Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Müşterek çalışmalar yapmak üzere TOKİ konutları projesi komisyonu oluşturulmuştur. Çanakçı TOKİ Konutları Projesi talep toplama anketi formlarının dağıtım yerleri Çanakçı Kaymakamlığı, Çanakçı Belediye Başkanlığı ve Karabörk Belde Belediye Başkanlığı olarak belirlenmiştir. Ön talep formlarının toplanma yeri Çanakçı Kaymakamlığıdır.

Çanakçı TOKİ konutları projesi uzun soluklu bir proje olmakla birlikte ilk adımı ön talep toplama aşamasıdır. Sonraki aşama başvuru ücretlerinin, T.C. Ziraat Bankası Çanakçı şubesine açılacak olan TOKİ hesaplarına yatırılması ve ihale süreci olmak üzere birbiri ardına devam edecektir. Ön talepte bulunmak isteyen vatandaşlarımız, Çanakçı Kaymakamlığı, Çanakçı Belediye Başkanlığı ve Karabörk Belde Belediye Başkanlığı'ndan edinecekleri ön talep formunu doldurarak Kaymakamlığımıza ulaştırabilirler” dedi .
Kaynak: İHA