AK Parti’den Üzümlü İlçesine Ziyaret

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, beraberinde parti yönetimi ile Üzümlü ilçesine gelerek esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu.

Üzümlü ilçesine ziyaret düzenleyen AK Parti teşkilatı esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler. Üzümlü İlçesine düzenlenen ziyarete; Milletvekili Sebahattin Karakelle, Üzümlü Beledi Başkanı Av. Sami Sertadım, Bayırbağ Belde Belediye Başkanı Mehmet Çolak, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, Merkez İlçe Başkanı Av. Bekir Sertadım, AK Parti Üzümlü İlçe Başkanı Hüsnü Işık, İl genel Meclis Üyesi İhsan Topçu ve partililer katıldı.

Program çerçevesinde düzenlenen esnaf ziyaretinin ardından ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelindi. Vatandaşlarla konuşarak sorunlarını dinleyen Karakelle ve beraberindekiler Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların Ramazan ayını kutladılar.

Yapılan ziyaret hakkında bir açıklama yapan Milletvekili Sebahattin Karakelle; “Bu ziyaretlerle vatandaşlarımız halini, hatırını sorup onlarla sohbet etme fırsatı bulduk. Yapılan çalışmalar ile ilgili vatandaşlarımızın görüşlerini alırken neler yapılabileceği konusunda da fikir alışverişinde bulunduk. Bizleri bu ziyaretlerimizde yalnız bırakmayarak en iyi şekilde ağırlayan Üzümlülü hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Tüm hemşerilerimizin mübarek Ramazan ayını kutluyorum.” dedi .
Kaynak: İHA