Bu Sözler Memiş Hoca'yı Ayağa Kaldırdı

Kırmızı giyilmesine karşı olan Memiş Hoca renk bilimci Metin Yahya Üster'in "Kırmızıyı çok" kullanın sözleri karşısında sinirlerine hakim olamadı. Renk bilimcinin kırmızı şarap tavsiye etmesi ise Memiş Hoca'yı ayağa kaldırdı.

Bu Sözler Memiş Hoca'yı Ayağa Kaldırdı
Kırmızı giyilmesine karşı olan Memiş Hoca renk bilimci Metin Yahya Üster'in 'Kırmızıyı çok ' kullanın sözleri karşısında sinirlerine hakim olamadı. Renk bilimcinin kırmızı şarap tavsiye etmesi ise Memiş Hoca'yı ayağa kaldırdı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyazın Sultanı programında Seda Sayan'ın bugünkü konukları Memiş Hoca ve Renk Bilimci Metin Yahya Üster'di.

Renklerin enerjisini anlatan Üster, 'Kırmızı çok kullanın ' deyince olanlar oldu.

Kırmızıya karşı olan Memiş Hoca Üster'e, 'Yapma Allah aşkına. Ben karşıyım o işe, kırmızı kesinlikle kullanmayın ' dedi.

Buna karşılık Üster 'Olmadı şimdi ' karşılığını verdi. Memiş Hoca da 'Her şeye amenna ama ben kırmızıya külliyen karşıyım. Bunun manevi olarak etkileri var. Kırmızı dikkat çeken bir renktir. Allah muhafaza nazar aldığın zaman helak olursun. Rızkında darlık olur, evinde geçimsizlik olur, sıkıntı olur, yapmayın ' şeklinde konuştu.

'BİRİSİ YANIMDA ALKOLÜ TAVSİYE EDECEK BEN SUSACAĞIM VAR MI BÖYLE BİR ŞEY '

'Mesela bizden uzak olsun anemi hastalarına doktor kırmızı sakat ay ye der ' açıklamasında da bulunan Üster'e Memiş Hoca, 'Hangi doktor diyor bunu ' diye sordu.

Üster'in, 'Kırmızı şarap bile verir ' sözü üzerine Memiş Hoca adeta çılgına döndü.

'İçmeyin Allah aşkına. Yapmayın öyle bir şey ' diye ayağa kalkan Memiş Hoca'ya Üster, 'Benim yaptığım bir şey yok ' dedi.

'ZIKKIM İÇSİNLER '


Memiş Hoca, 'Haram arkadaş. Benim yanımda birisi alkolü tavsiye edecek ben susacağım var mı böyle bir şey. Zıkkım içsinler olur mu böyle saçmalık ' diye konuştu.
BEYAZ GAZETE