Beypazarı Maden Suyu'nun Yeni Ünite ve Dolum Tesisleri Hizmete Girdi

Beypazarı Maden Suyu işletmesinin, yeni ünite ve dolum tesisleri törenle hizmete girdi.

Açılışa, Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, İşletme Müdürü Niyazi Ercan, Şişecam Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdür Prof. Dr. Ahmet Kırman, Şişe Cam Ambalaj Grup Başkanı Ekrem Barlar, Şişe Cam Ambalaj Pazarlama-Satış Başkan Yardımcısı Serdar Özer ve basın temsilcileri katıldı.

Prof. Dr. Ahmet Kırman, açılışta yaptığı konuşmada, ''Beypazarı Maden suyu adına Niyazi Ercan'ı hem ülkemize hem de ilçesine yaptığı bu yatırımlardan dolayı kutluyorum. Kendi kurduğumuz Şişe cam tesislerinin açılışında olsun, böyle başarılı iş arkadaşlarımızın kurduğu tesis açılışında olsun insan duygulanıyor. Sektörde kendini kanıtlamış bir marka olan Beypazarı Maden Suyu'nun bundan sonraki yatırımlarının devamını ve açacağımız bu yedinci tesisin de hayırlı olmasını dilerim'' dedi.

Beypazarı Maden Suyu faaliyete geçirdiği yeni ünite ve dolum hattı ile birlikte toplam kapasitesini yüzde 20 arttırarak, saatte 300 bin şişe doluma ulaşmış oldu.

İşletme müdürü Niyazi Ercan da konuşmasında, 1957 senesinden bu yana faaliyette olan ve en modern dolum tesisine sahip olan firmanın, şu anda mevcut bulunan 7 üretim hattı ile saatte 300 bin şişe dolum yapabildiğini belirterek, ''Tamamen yerli sermaye ile kurulan ve kurulduğu günden bu güne çalışmalarına hızla devam eden firma, yurt içi pazarındaki liderliğinin yanı sıra yurt dışında da 17 ülkeye ihraç edilmektedir'' dedi.

Beypazarı maden suyunun, içeriğindeki 2767,50 mg/lt mineral değeri ile yönetmelikçe belirlenen ''zengin mineralli maden suyu'' kategorisine girdiği ifade edilirken, sektörde en büyük kapasiteye sahip olduğu belirtilen firmanın 17 ülkeye ihraç yaptığı kaydedildi.

54. yılını tamamlayan Beypazarı Doğal Maden Suyu-nun Limon, Elma, Vişne, Çilek, Limon C+ ve Nar olmak üzere altı çeşit doğal meyve aromalı ürünü de bulunuyor.

Açılışın ardından yeni üniteler, basın mensuplarına gezdirilerek tanıtıldı.

Yayıncı: Bilal Yakınbaş
Kaynak: AA