Niğde'de ''askere Mektup, Teröre Lanet'' Kampanyası

Niğde'de Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından, teröre tepki göstermek ve askerlere destek olmak amacıyla ''Askere Mektup, Teröre Lanet'' kampanyası başlatıldı.

Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Kerem Mutlu, yaptığı açıklamada terörle mücadele eden askerin moral ve motivasyonu yüksek tutmak, vatandaşın Türk askerinin arkasında durduğunu göstermek için 2 gün boyunca mektup kampanyası düzenlediklerini belirtti.

Ülkücü Türk gençliği olarak, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin amansız terörle mücadelesine destek olmak için ellerinden geleni yapmakla yükümlü olduklarını ifade ederek, ''Bu desteği sağlamak için mektup kampanyası başlattık. 2 gün sürecek bu etkinliğimizle milletimizin askerimizin yanında olduğunu ve desteklerini askerlerimize iletmek istedik. Kampanya sonrası biriken mektupları başta geçtiğimiz günlerde Hakkari Dağlıca da baskına uğrayan askerlerimiz olmak üzere Doğu ve Güneydoğu'da mücadele eden askerlerimize göndereceğiz'' şeklinde konuştu.

Mektup kampanyasına MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, Aktaş Belediye Başkanı Yaşar Çamur, 24. Dönem Niğde Milletvekili Adayı ve Eski İl Başkanı Hikmet Bekil destek verdi.

Kaynak: AA