Vali Çakacak Sivaslı Kaymakamı İle Tatar ve Selçikler Belediyesini Ziyaret Etti

Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Sivaslı ilçesine giden Vali Özdemir Çakacak Sivaslı Kaymakamlığı, Tatar Belediyesi ve Selçikler Belediyesi’ni ziyaret etti.

Sivaslı ilçesinde köy yolları yapım çalışmalarını yerinde inceledikten Sonra Selçikler Belediyesi ve Tatar Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak, Selçikler Belediye Başkanı Osman Çakar ve Tatar Belediye Başkanı Zafer Gün’ü ziyaret ederek Beldelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Beldelerde yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve Belediye Başkanları ile istişare de bulunmak üzere bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini dile getiren Vali Özdemir Çakacak “Belde belediye başkanlarımız kısıtlı bütçelerle belde halkına en iyi şekilde hizmet vermeye çalışmaktadırlar. Belirli zamanlarda belde belediye başkanlarını ziyaret ederek istişarelerde bulunuyoruz. Amacımız beldelerimizin sorunlarını yerinde tespit etmek ve katılımcı bir anlayışla, öncelik sırasına göre çözüm üretmektir. İlçelerde ve beldelerde yapılan hizmetleri karşılıklı istişareler gerçekleştirerek yapıyoruz. Böylelikle vatandaşımıza daha iyi ve kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Belde Belediye Başkanları ziyaretinin ardından Kaymakam Mehmet Levent Kepçeli’yi ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak, ilçede yapılan okul inşatlarının ve diğer çalışmaların Son durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerinde Vali Özdemir Çakacak'a İl Özel İdaresi genel Sekreteri Servet Ecemiş eşlik etti .
Kaynak: İHA