Bank Asya'dan 46 Dolmuşçuya Araç Yenileme Desteği

Bank Asya, 'Çobanyıldızı Projesi' kapsamında Antalya'nın Manavgat ilçesinde S.

S.14 No'lu Side Şelale Şehiriçi Dolmuşçuları Kooperatifi ile kooperatife kayıtlı 46 üyenin araç yenilemesine ilişkin protokol imzalandı. Kooperatifte yapılan sözleşmeyi, Bank Asya Konya Bölge Pazarlama Müdürlüğü Bölge Müdürü A. Emre Türker, Konya Bölge Tahsis Müdürü Zekeriya Tütüncü ve Manavgat Şube Müdürü Berna Ulusoy ile Kooperatif Başkanı Hüseyin Öz ile Başkan Vekili Şükrü Almaz imzaladı. Sözleşme imza töreninde konuşan Bank Asya Konya Bölge Pazarlama Müdürü Emre Türker, Bank Asya'nın 2012'de büyüme alanını Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletme (KOBİ) bankacılığı olarak seçtiğini söyledi.

Bank Asya'nın, KOBİ'leri desteklemek için Bank Asya Çobanyıldızı Projesi kapsamında 2,5 milyar lira kaynak ayırdığını belirten Türker, KOBİ'lere finans desteği yanı sıra bilgilendirme ve bilinçlendirmeye yönelik danışmanlık hizmetleri de verdiklerini kaydetti.

Bank Asya'nın, bütün sektörlere katkı sağlamayı amaç edinen özel sektör paketlerinin bulunduğunu hatırlatan Türker, ülke kalkınmasına öncü olan KOBİ'leri her zaman desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Türker, "Katılım bankacılığında sektörün lideri konumunda bulunan banka olarak, KOBİ'lere sağladığı finansal desteğin yanı sıra işletmelere bilgilendirme ve bilinçlendirmeye yönelik danışmanlık hizmeti veriyoruz. Bu bağlamda, Manavgat S.S. 14 No'lu Side Şelale Şehiriçi Dolmuşçuları Kooperatifi ile kooperatife kayıtlı 46 üyenin araç yenilemesine ilişkin protokol imzaladık. Kendi bulunduğu bölge hakkında bilgili ve ilgili kendisini geliştirirken bölgesini de geliştirmeyi ve daha fazla katma değer oluşturmayı hedefleyen, duyarlı ve ülkeye hizmet etmek isteyen işletmelerle çalışmaya ve finansal çözüm ortaklıkları kurmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kooperatif Başkanı Hüseyin Öz de yaptığı konuşmada, Ulaştırma Bakanlığı'nın şehir içi ulaşımda istediği D 4 belgesini alarak, yeni aldıkları araçlarda koltuk sayısını çoğalttıklarını söyledi.

Bankalar arasında araç yenilemede en uygun desteği Bank Asya verdiği için katılım bankacılığını tercih ettiklerini belirten Öz, yeni aldıkları konforlu araçlarla Manavgat-Side arasında yolculukların klimalı ortamda yapılacağını kaydetti.

Öz, "Bank Asya ile yaptığımız sözleşme ile araçlarımızın hepsini yeniledik. Araçlarımızın bir kısmı geldi. Yarın hepsi gelecek. Bank Asya'ya KOBİ'lere verdiği destek için teşekkür ediyoruz. Üyelerimiz de taksitlerini hiç geciktirmeden zamanında ödeyecektir. Bunda hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi .