Ak Parti Konya İl Teşkilatı’nın İlçe Ziyaretleri Sürüyor

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin ilçe ziyaretleri devam ediyor.

Ak Parti Konya İl Teşkilatı’nın İlçe Ziyaretleri Sürüyor
Hadim, Taşkent ve Bozkır’daki ilçe programlarına, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’un yanı sıra AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Beyazidi Bestami İnan, Mustafa Yazlık ve Mustafa Dündar ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Mehmet Ali Algül, Mustafa Kemal Avcıoğlu ve Emre Tekin katıldı.

AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden AK Parti İl Yönetimi, haftalık ilçe yönetim kurulu toplantılarına katıldı.

Ziyaretleri için İl Başkanı Ahmet Sorgun ve il yönetimine teşekkür eden ilçe başkanları, üyelik çalışmaları ile ilçede parti olarak yürüttükleri sosyal ve diğer faaliyetler hakkında il yönetimini bilgilendirdi.

İlçe Yönetim Kurulu Toplantılarında konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, geçen hafta başlattıkları ilçe programlarına bu hafta da devam ettiklerini belirterek, “Bu ziyaret ve toplantılar ile teşkilatların son durumlarını ve ilçe ile beldelerin eksikliklerini, talep ve önerilerini konuşup çözüm üretme gayretindeyiz. 7 Nisan’da 4. Olağan İl Kongremizi gerçekleştirdik. Ben ilgi ve katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. İl kongremizin ardından durmadık, çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü başbakanımız her gün meydanlarda, her gün başka bir yerde, yine bakanlarımız, genel başkan yardımcılarımız ve tüm milletvekillerimiz her gün sahadalar. Onlar bu kadar çalışırken bizlerin durma ya da oturma gibi bir bahanemiz olamaz. Bizler çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız ülkemizi layık olduğu noktaya getirip milletimize daha rahat ve daha müreffeh bir ortam sağlamaktır” dedi.

AK Parti Konya İl Yönetimi, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Toplantılarının yanı sıra ilçe ve beldelerdeki hasta ve yaşlı vatandaşların yanı sıra esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, vatandaşların son durumları hakkında bilgi aldı ve hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İl Teşkilatı, esnaf ile de bir araya gelerek onlarla sohbet etme imkanı da buldu .
Kaynak: İHA